Ekonomiİzmir Haberleri

İzmir Torbalı Ayrancılar Mahallesi’nde satılık dükkan ilanı: 52 metrekarelik dükkan, 15 bin 104 TL’lik teminat bedeli karşılığında satılacak!

Bir süredir yukarı yönlü hareketleri devam eden döviz kurları ile altın fiyatları, hali hazırda zamlı fiyatlardan satışa sunulmuş olan gayrimenkullere yeni zamların yansıtılmasına sebep oldu. Yeni dönemde kendi dükkanına sahip olmanın hayalini kuran tüketicilerin ve yatırımcıların ellerini kollarını bağlayan bu durum karşısında devreye giren Burgan Bank, elinde bulunan icralık gayrimenkulleri uygun fiyatlardan satışa çıkardığını duyurdu.

Burgan Bank sunmuş olduğu finansman hizmetleri karşılığında teminat olarak almış olduğu gayrimenkullere, vade sonunda borçların ödenmemiş olmasından ötürü el koyduğunu bildirdi. Bankacılık kuralları gereğince elinde icralık gayrimenkul bulundurma süresi bulunan Burgan Bank, süre bitiminden hemen önce Intengo platformu ile anlaşarak icralık gayrimenkulleri uygun fiyatlardan, ihale yolu ile satışa sunduğunu bildirdi. Bu kapsamda Türkiye’nin dört bir yanında düşük fiyatlı icralık gayrimenkul satışı gerçekleştirdiğini belirten banka, son ihalesine ilişkin ayrıntıları paylaştı.

BURGAN BANK İZMİR İHALESİ

Burgan Bank, Intengo platformu üzerinden yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. Yeni ihalesi kapsamında İzmir ilinin Torbalı ilçesinin Ayrancılar Mahallesi’nde bulunan icralık bir dükkanı satışa çıkardığını belirten banka, satışın tam hisse ile gerçekleştirileceğine dikkat çekti.

BURGAN BANK İZMİR İHALESİNİN AYRINTILARI

Burgan Bank İzmir ilinin Torbalı ilçesinde bulunan icralık dükkanın toplam kullanım alanını 52 metrekare olarak açıkladı. Banka, icralık dükkan için ihale kapsamında sunulabilecek olan minimum fiyat teklifini 320 bin TL, ihaleye katılabilmek için yatırılması gereken bedeli ise 15 bin 104 TL olarak duyurdu.

BURGAN BANK İZMİR İHALESİ BAŞVURUSU

Burgan Bank’ın İzmir ihalesine katılabilmek için Intengo sistemine online olarak kayıt yaptırmak ve ilgili ihale katılım bedelini yatırmak gerekmektedir.