EkonomiGündem

Bugün ATM’ye gidip paranızı hemen çekin: Duyuru yapıldı!

Yüzlerce kişiyi ilgilendiren haber… Ödemeler bugün tamamlanıyor. Promosyon ödemeleri bugün itibariyle hesaplara geçmiş olacak. Hesaplara 25 bin TL aktarılacak. Buna göre, Adalet Bakanlığı’nda görevli memurların maaş promosyonları 25 bin TL olarak bugün hesaplara aktarılmış olacak.

ÖDEMELER HESAPLARA YATTI

Adalet Bakanlığı bünyesinde çalışan memurların maaş promosyonları hesaplara yatırıldı. 25 bin TL’lik ödemelerin bugün tamamlanacağı vurgulandı.

Geçtiğimiz günlerde Vakıfbank ile maaş promosyonu konusunda anlaşan Adalet Bakanlığı personeli için flaş bir gelişme yaşandı. Adalet Bakanlığında görev yapan memurların maaş promosyonu bugün itibarıyla banka hesaplarına yatırılmaya başlandı.

25 BİN LİRA YATIRILACAK

Banka ile Bakanlık arasında 3 yıllık tek seferde ödenmek üzere ve herkese eşit miktarda olmak üzere 25 bin lira maaş promosyonu alması için anlaşma yapılmıştı. Yapılan anlaşma uyarınca promosyonlar 1 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında memurların hesaplarına yatırılacaktı.

ÖDEMELER BUGÜN TAMAMLANACAK

Bugün itibarıyla promosyonlar hesaplara yatırılmaya başlandı. Promosyon tutarının il bazlı olarak hesaplara yatırıldığı için gün farkının oluştuğu belirtildi. Bugün bütün memurların promosyon ödemelerinin yapılması bekleniyor.