EkonomiKamu

2000 TL üstüne 250 TL verilecek: 31 Aralık’a kadar başvurun!

Akbank internet sitesi üzerinden duyuruda bulunarak Rahat Taşın kampanyasından bahsetti. Yeni taşınacak olan vatandaşlar için kampanya duyurusunda bulundu. Akbank yeni taşınacak vatandaşlara özel Akbank Mobil’den Rahat Taşın’ın nakliye hizmetlerinde kullanabileceğin indirim kodları seni beklediğini duyurdu. Peki taşınmak için Akbank Mobil’den indirim kodunu nasıl alacağız? İşte detaylar

PEKİ İNDİRİM KODUNU NASIL ALACAĞIZ?

Akbank Mobil’e giriş yapıldıktan sonra ana sayfada yer alan Kampanyalar alanından Rahat Taşın Kampanyası detaylarına ulaşarak size özel indirim kodunuzu alabilirsiniz.

31 ARALIK’A KADAR KAMPANYADAN FAYDALANIN

Akbank Mobil’e özel 16 Ağustos 2022 – 31 Aralık 2022 tarihleri arasında Rahat Taşın web sitesinde yıl sonuna kadar geçerli nakliye hizmetlerinde 2000 TL altına 150 TL indirim, 2000 TL ve üstüneyse 250 TL indirim kodu sunulacaktır.

Kampanyadan sadece Akbank Mobil’den kod alan müşterilerimiz faydalanabilmektedir.

İndirim kodu almak ve kullanmak için aşağıdaki adımlar takip edilmelidir.

Akbank Mobil’e giriş yapılmalı,

Akbank Mobil’de yer alan kampanyalar alanındaki Rahat Taşın kampanya sayfasına gidilmeli, ilgili butona tıklanarak kişiye özel promosyon kodu alınmalı,

Kişiye özel bu kod ile Rahat taşın websitesine (https://rahattasin.com ) girilir.

Rahat Taşın websitesi (https://rahattasin.com ) içerisinde menüden adresinden yapacakları rezervasyonlarda, “Notlar” bölümüne Akbank’tan aldıkları kodu yazarak yararlanabilecekler. Rezervasyon oluştuktan sonra kullanıcılar Rahat Taşın yetkilileri tarafından aranacak ve indirim tanımlanacak.
Başka kampanya ve indirimlerle birleştirilemez.

Kampanya kapsamında yapılan rezervasyonlarda Rahat Taşın koşulları (müsaitlik, hizmet bölgesi vb.) geçerlidir.

Rahat Taşın promosyon kodları 16 Ağustos 2022 – 31 Aralık 2022 tarihleri arasında Akbank Mobil’den alınabilecek ve 31 Aralık 2022 gün sonuna kadar yapılacak alışverişlerde geçerli olacaktır. Bu tarihten sonra kullanılacak kodlar indirim sağlamayacaktır.

Kampanya kapsamında Akbank Mobil’den alınacak kodlar kişiye özeldir ve tek kullanımlıktır. Her kod yalnızca bir alışverişte kullanılabilir.

İndirim kodları para ile satılamaz veya paraya çevrilemez.

Kampanya kapsamında verilecek indirim kodları sınırlı sayıdadır. Akbank Mobil’den kodları alan müşterilerimiz içerisinden kodu alışverişinde kullanan müşteri sayısı banka tarafından belirlenen limite ulaştığında kampanya durdurulacaktır.

Akbank T.A.Ş. ve Armut, gerekli gördüğü durumlarda kampanya koşullarını değiştirme veya kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar.