Ekonomi

Fiat Egea sıfır araç için 200 Bin TL duyurusu yapıldı: Kampanya 1 Kasım’da bitecek!

Sıfır araç almak isteyenler şirketlerin kampanyalarını merak ediyorlar. Fiat çok konuşulacak bir kampanyaya imza attı. Yapılan yazılı açıklamaya göre, Egea’da 200.000 TL, 24 ay vadeli 2,79% faiz kampanyası düzenlendi. Söz konusu kampanyanın 1 Kasım tarihinde sona ereceği bildirildi.

Yıl bitmeden araba sahibi olmak isteyenler için yeni kampanya duyuruları yapılıyor. FİAT Egea için flaş bir kampanya duyurusu yapıldı. Buna göre, Egea’da 200.000 TL, 24 ay vadeli 2,79% faiz fırsatı verilecek.

Kampanya açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

Kampanyaya ilişkin faiz oranı araç fiyatına göre, kullanılan kredi koşullarına göre ve müşteri tipine göre değişiklik gösterebilir. 200.000 TL, 24 ay vadeli 2,79% faiz kampanyasına alternatif olarak yarısını şimdi, kalanını seneye ödeme seçeneği de kullanılabilir. Kampanya, 24 ay üzeri vadelerde geçerli değildir. Kredi kampanyaları 0 km 2022 model yılı tüm Egea modellerinde “Marka Kasko” yaptırılmasi koşulları ile geçerlidir. Kampanya stoklarla sınırlıdır.

Marka Kasko; Axa Sigorta, Türkiye Sigorta, Allianz Sigorta, Ak Sigorta ve Groupama Sigorta şirketlerinden yaptırılacak Fiat Kasko poliçeleri ile Ak Sigorta ve Axa Sigorta şirketlerinden yaptırılacak Fiat Connect Kasko poliçeleri için geçerlidir. Kredi kampanyaları Koç Fiat Kredi onayı ile geçerli olup, değerlendirme sonucunda daha yüksek peşinat ve farklı vade istenebilecektir. Kampanyadan yararlanılmaması durumunda Koç Fiat Kredi kullanımında 2,99% faiz fırsatı sunulmaktadır. Kredi kullanımında oluşacak yasal vergiler, istihbarat ücreti ve kredi tahsis ücreti müşterinin aracı hususi ya da ticari kullanımına göre farklılık gösterebilir. Fiat ve Koç Fiat Kredi’ nin önceden haber vermeksizin kampanya koşullarını değiştirme hakkı saklıdır. Kampanya 04.10.2022 – 01.11.2022 tarihleri arasinda geçerlidir.