Gündemİzmir Haberleri

İzmir’de bugünden itibaren başlıyor: Hafta içi sabah 07.30 ile 09.00 saatleri arasında tamamen ücretsiz!

İzmir’de bugünden itibaren başlıyor. Kentte, yüzlerce kişinin yararlanabileceği ve ücretsiz olacağının duyurusu yapıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan karara göre, İzmir’de bugünden itibaren ücretsiz çorba dağıtımı başlayacak. Öte yandan ücretsiz yemek yardımı da devam ediyor.

İzmir’de öğrencilere ücretsiz çorba dağımı bugünden itibaren başladı. Üniversitelere yakın bölgelerde kurulan yemek ve çorba dağıtımı yapılıyor. Öte yandan hafta içi saat 17.00 ile 19.00 arasında 3 bin kişilik sıcak yemek dağıtımı yapılıyor.

BUGÜN BAŞLIYOR

Üniversite öğrencilerine ücretsiz yemek ve çorba dağıtımı kararı alındı. Üniversitelerin yakınlarına kurulan 4 noktada sıcak yemek, 17 Ekim’de ise 6 noktada çorba dağıtımı başlayacak. Buca ve Karşıyaka’daki iki öğrenci yurdunda kalan üniversite öğrencilerine üç öğün yemek desteği de sürecek.

SAAT 17.00 İLE 19.00 ARASINDA ÜCRETSİZ OLACAK

Ege Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi Kampüsü ve İ.Y.T.E Kampüsü, Kâtip Çelebi Üniversitesi Kampüsü olmak üzere 4 noktada hafta içi 17. 00 ile 19.00 saatleri arasında günlük 3 bin kişilik sıcak yemek dağıtılacak. Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Eğitim Fakültesi, DEÜ İlahiyat Fakültesi, DEÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Tınaztepe Yerleşkesi Girişi, Kâtip Çelebi Üniversitesi ile Ege Üniversitesi Kampüsü yakınındaki Bornova Metro istasyonunda kurulan Çorba Duraklarında hafta içi sabah 07.30 ile 09.00 saatleri arasında ise sıcak çorba hizmeti sunulacak.