Afyonkarahisar haberleriDenizli HaberleriEge HaberleriGündemİzmir HaberleriMuğla Haberleri

Ege’ye sabah ve gece duyurusu: Dışarı çıkacak olanlar, Muğla, İzmir, Denizli, Afyonkarahisar için açıklandı!

Ege Bölgesi’nde yaşayan binlerce vatandaşı yakından ilgilendiriyor. Sabah saatleri ve gece saatleri için duyuru yapıldı. Ayrıca Muğla, İzmir, Denizli, Afyonkarahisar için bugüne ilişkin hava durumu değerlendirmesinde bulunuldu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) hava durumuna ilişkin olarak vatandaşları bilgilendirmeye devam ediyor. MGM internet sayfası üzerinden güncel hava durumu değerlendirmelerini paylaştı. Yapılan duyuruya göre, bugün Ege Bölgesi’nde havanın Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde pus ve yer yer sis hadisesi bekleniyor.

İllerde hava durumu

AFYONKARAHİSAR °C, 15°C
Az bulutlu ve açık
DENİZLİ °C, 23°C
Az bulutlu ve açık
İZMİR °C, 24°C
Az bulutlu ve açık
MUĞLA °C, 23°C
Az bulutlu ve açık

Türkiye’de hava durumu


Türkiye’de hava durumuna ilişkin yapılan açıklamada, doğu kesimlerin,n parçalı yer yer çok bulutlu, Doğu Anadolu’nun güneydoğusu ile Güneydoğu Anadolu’nun doğusunun yağışlı geçeceği tahmininde bulunuldu. Genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu’nun güneydoğusunun yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülecek olan yağışların; sabah saatlerinde Batman’ın doğu ilçeleri ile Siirt çevrelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde kuzey ve iç kesimlerde pus ve yer yer sis hadisesi bekleniyor.