EkonomiGenel

Türkiye Finans Bankası’ndan 156 bin TL’ye Satılık 3+1 apartman dairesi…

Türkiye Finans Bankası Türkiye geneli uygun fiyata gayrimenkul satışlarına devam ediyor. Finans Bankası’ndan 156 bin TL’ye satılık bu daire, 3+1 kullanım alanına sahip olup, 156 metrekare büyüklüktedir. Bulunduğu konum itibariyle yapılaşmanın en çok talep gördüğü cadde üzerinde yer almaktadır.

Bankadan uygun fiyata satılık bu gayrimenkulün yakın çevresinde; Toplum Sağlığı Merkezi, marketler, eczaneler, cami, ilkokul, ortaokul, lise ve alışveriş merkezleri yer almaktadır. Yaklaşık 100 metre mesafesinde toplu taşıma durağı yer almakta olup, her yere kolaylıkla ulaşım sağlanabilmektedir.

Yapının kullanım alanlarına değinecek olur isek, 3 oda, 1 salon, 1 mutfak, 1 hol, 1 lavabo-wc ve 2 balkon hacimlerinden oluşmaktadır. 4 katlı binanın 2 katında yer almaktadır.

Türkiye Finans Bankası’ndan satılık bu daireyi ister 156.000 TL’ye nakit, ister bankanın sunmuş olduğu konut kredisi imkânlarından faydalanarak uygun taksitlerle satın alabilirsiniz. Konut kredisi oranlarını görüntülemek için bankanın resmi internet sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Türkiye Finans Bankası bu konutun açık teklif usulü ile satmakta olup, hemen satın almak isteyenlerin minimum 2.000 TL fiyat artışı yaparak 158.000 TL’ye sahip olma şansını yakalayabilirler.

Peki, Türkiye Finans Bankası’ndan satılık bu daire hangi ilimizde ve ilçesinde yer almaktadır? Genel özellikleri nelerdir? Başvuru ve müracaatlar nereye yapılacaktır? İşte ilan ile ilgili tüm detaylar…

GENEL ÖZELLİKLERİ

Taşınmaza toplu taşıma ile ulaşım mümkündür. Yakın çevresinde anaokulu, ilkokul, lise, market, eczane, cami bulunmaktadır. 240m mesafesinde Toplum Sağlığı Merkezi yer almaktadır.

Adres: Karacurun Mah. 67. Sokak No:4 Kat:2 BB:9 Hilvan/Şanlıurfa

Başvuru ve satın alma linki: https://turkiyefinanssatis.intengo.com/gm-details.intengo?gayrimenkulId=1823&cid=1162681#26968