GündemKamu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kadrolu 104 Memur ve İşçi Alımı Yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), KPSS şartsız 104 memur ve işçi alımı yapmak için 24.10.2022 tarihinde yeni bir iş ilanı yayımladı. Büyükşehir Belediyesi iştirak şirketlerinden olan İSPER A.Ş 8 farklı meslek grubundan personel alımı yapacağını açıkladı. İŞKUR’un Kamu İş İlanları sayfasında yer alan ilana göre, İBB İSPER A.Ş, kendi bünyesinde kadrolu olarak görevlendirmek üzere 8 farklı meslek grubundan kadrolu 104 memur ve işçi alımı yapacak.

İBB İSPER iş başvuruları 25 Ekim’de başlayacak olup, 27 Ekim 2022 tarihi saat 17.30’a kadar devam edecektir. İŞKUR’da yer alan resmi iş ilanına başvurular İBB’nin kariyer sayfası olan “https://kariyer.ibb.istanbul/” internet adresi üzerinden online şekline yapılacaktır. Şahsen veya posta yolu ile başvuru yapan adayların başvurularının dikkate alınmayacağı belirtildi.

Peki, İBB hangi mesleklerden personel alımı yapacak? Mesleklere göre istenilen başvuru şartları nelerdir? İşte detaylar…

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İŞKUR aracılığı ile 21 Aşçı, 27 Aşçı Yardımcısı, 3 Bulaşıkçı, 27 Garson, 1 Planlama Mühendisi, 15 Mimar, Harita Mühendisi, Şehir ve Bölge Planlamacısı, 1 Büro İşçisi Ve 9 Temizlik Görevlisi olmak üzere toplam 104 personel alımı gerçekleştirilecektir.

Bu mesleklerle ilgili aranan başvuru şartları, başvuru için gerekli belgeler, iletişim bilgileri ve diğer tüm detaylar resmi ilan içeriğinde verilmiş olunup, resmi iş ilanlarını görüntülemek için ise BURAYA TIKLAYINIZ