Ekonomi

Kamu Bankasından Duyuru: Aylık 1.229 TL Taksitle Acil Satılık Daire…

Türkiye’nin önde gelen Kamu Bankası çok uygun fiyat ve satın alma koşullar ile yeni bir satılık daire ilanı yayımladı. Halkbank’tan satışa sunulan daire ilçe merkezinde yer aldığı gibi 107 metrekare büyüklüğe sahiptir. Ev sahibi olmak isteyenler ayda 1.229 TL sabit taksitlerle bu daireye sahip olabilirler. İşte detaylar…

Bankadan satılık dairenin ısınma sistemi doğalgazla sağlanmaktadır. Site içerisinde yer alan bu konutun ayrıca kendine ait araç otopark alanı da mevcuttur. Halkbank’tan satılık 2+1 apartman dairesinin yakın çevresinde; ilkokul, ortaokul, lise, yüksekokul, devlet hastanesi, zincir marketleri ve eczaneler yer almaktadır. Birçok noktaya yürüyerek ulaşım kolaylığı sağlanabilmektedir.

Bu dairenin kullanım alanlarına değinecek olursak; Salon, 2 Oda, Mutfak, Banyo, Antre, Wc ve 2 Balkon hacimlerinden oluşmaktadır. Bulunduğu binanın 2. Katında yer alan bu evin toplam kullanım alanı 107 metrekaredir.

Peki, Halkbank’tan sıfır peşinat, ayda 1.229 TL taksitle satışa çıkartılan bu yapı hangi ilimizde yer almaktadır? Satın alma koşulları nelerdir? Genel özellikleri nelerdir? İşte detaylar…

Bankadan satılık bu evin peşin alım fiyatı sadece 78.000 TL’dir. Bu ev Halkbank tarafından açık teklif usulü ile satılmakta olup almak isteyenlerin minimum 1.000 TL fiyat artışı vererek toplamda 79.000 TL’ye hemen sahip olabilirler.

Bu daireyi satın almak veya teklifte bulunmak isteyenler için ilgili sayfaya ait link aşağıda verilmiştir. Belirtilen linke tıklayarak hemen teklif verebilir ve dairenin ayrıntılarını görüntüleyebilirsiniz.

Dairenin genel durumu, açık adres bilgisi ve diğer tüm detaylar şöyle;

GENEL ÖZELLİKLERİ

Değerleme Konusu 14 Bağımsız Bölüm Numaralı Mesken Bloğun 2. Katında, Bina Girişine Göre Sağ Ön Kolda Konumlu Kuzeybatı Cephelidir. Kat İrtifakına Esas Mimari Projesine Göre Brüt 107 M2 Kapalı Alana Sahiptir. Taşınmaz Salon, 2 Oda, Mutfak, 1 Banyo, Antre, Wc Ve 2 Balkon Hacimlerinden Oluşmaktadır.

Adres: Fırat Mahallesi Dicle Cad. 204.Sk. No: 2/8 Bismil/Diyarbakır

İlan Linki: https://www.halkbankgayrimenkul.com.tr/EstateDetail/Index/25403