Ekonomi

Evde spor yapan veya spora giden vatandaşlar: İş Bankası duyuru yaptı!

Birçok kişi hem sağlıklı yaşam hem de fiziğini korumak için spora gidiyor veya evde spor yapıyor. İş Bankası bu kapsamda müşterilerine duyuruda bulundu. Banka tarafından yapılan duyuruda, spor harcamalarında 100 TL MaxiPuan hediye edileceği bildirildi.

İş Bankası Ekim ayı kampanyasını açıkladı. Banka spor yapan müşterileri için güzel haberi verdi. Yapılan kampanya açıklamasına göre, spor ürünü veya hizmeti alanlara toplam 100 TL MaxiPuan hediye edilecek.

Kampanya açıklamasında, “Maximum Mobil’den katılıma özel spor ürünleri satan ve spor hizmetleri sunan Maximum anlaşmalı işyerlerinden 31 Ekim 2022 tarihine kadar Bankamatik Kart’ınızla 500 TL ve üzeri her alışverişe 25 TL olmak üzere, toplam 100 TL MaxiPuan!” denildi.


Kampanya katılımlı olup katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz.

Katılmak için Maximum Mobil uygulamasında “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklayarak ücretsiz olarak katılabilirsiniz.

Kampanyaya dahil sektörüler:

Spor Ve Bincilik Kıyafetleri Mağazaları
Spor Malzemeleri Mağazaları
Spor Ve Dinlenme Kampları
Profesyonel Spor Kulüpleri, Spor Alanları Ve Spor Etkinlikleri
Üyelik Kulüpleri (Spor, Eğlence, Jimnastik), Özel Golf Sahaları
Dans Okulları
Marinalar, Denizcilik Hizmetleri Ve Malzemeleri
Halka Açık Golf Sahaları
Motosiklet Dükkanları Ve Bayileri
Bisiklet Dükkanları- Satış Ve Servis
Yüzme Havuzları – Satış Ve Hizmet
Sağlık Ve Güzellik Banyoları – Kaplıcalar
Bisiklet Kiralama