EkonomiGündem

İş Bankası’ndan 450 bin TL’ye İzmir’de satılık doğalgazlı 2+1 daire!

Türkiye İş Bankası uygun fiyata satılık daire ilanları yayınlamaya devam ediyor. İş Bankası, İzmir il sınırları içerisinde yer alan 2+1 kullanım alanını daireyi 450 bin TL’den satışa çıkardı. Bankadan satılık bu daire nakit ve kredili balıma uygundur.

Günümüz emlak fiyatlarındaki yüksek artış oranına rağmen, Türkiye İş Bankası uygun fiyatlardan satılık gayrimenkul ilanları yayınlamaya ve ev hayali kuran vatandaşları ev sahibi yapmaya devam ediyor. Bankanın uygun koşulları ile satışa sunduğu daire 90 metrekare kullanım alanına sahip olup, 2 oda, 1 salon, 1 mutfak, 1 hol, 1 lavabo-WC ve 2 balkon hacimlerinden oluşmaktadır. Isınma sistemi ise doğalgaz ile sağlanmaktadır.

İzmir sınırları içerisinde, bankadan 450.000 TL’ye satışa sunulan bu konut birçok önemli noktaya sadece yürüme mesafesindedir. Yakın çevresinde, ilkokul, ortaokul, lise, Meslek Yüksek Okulu, Belediye binası, Devlet Hastanesi, eczaneler, alışveriş merkezleri ve zincir marketler yer almaktadır.

İş Bankası’ndan uygun fiyata satılık bu daireyi hemen satın almak isteyenler ister 450 bin TL’ye nakit, ister bankanın sunmuş olduğu konut kredisi imkânlarından faydalanarak uygun taksitlerle satın alabilirler. Satın almak isteyen vatandaşlar için ilgili sayfaya ait link aşağıda verilmiştir.

Bankadan satılık bu gayrimenkul açık teklif usulü ile satılmakta olup, hemen satın almak isteyenlerin minimum 3.000 TL fiyat artışı yaparak 453.000 TL’ye hemen sahip olma şansını yakalayabilirler.

Uygun fiyat ve koşullarla satışa sunulan bu apartman dairesi ile ilgili diğer tüm detaylar aşağıda verilmiştir…

GENEL ÖZELLİKLERİ

KONUM

Satın Alma veya Teklif Verme Linki: https://www.istegayrimenkul.com/gm-details.intengo?gayrimenkulId=8939&cid=28373536