EkonomiManisa Haberleri

İş Bankası’ndan 600 Bin TL’ye 3+1 Daire: Şehir Merkezinde Doğalgazlı!

Türkiye İş Bankası kullanıma hazır halde olan 3+1 daireyi kelepir fiyattan satışa sundu. Bankadan 600 bin TL’ye satılık daire ilçe merkezinde yer almakta olup, 3 oda, 1 salon, 1 mutfak, 1 lavabo-duş ve 2 balkon hacimlerinden oluşmaktadır. İş Bankası Bankası’ndan satılık bu konut, bulunduğu apartmanda ön cephede yer almakta olup, doğu ve kuzey yönlerine bakmaktadır.

Bankadan uygun fiyata satılık bu gayrimenkul ilçe merkezinde yer aldığı gibi yapılaşmanın en çok talep gördüğü nezih bir konumdadır. Krediye de uygun olarak satışa sunulan bu gayrimenkul, bulunduğu konum itibariyle birçok önemli noktaya sadece yürüme mesafededir.

Türkiye İş Bankası’ndan satılık apartman dairesinin yakın çevresinde, Halk Eğitim Merkezi, Belediye Binası, Özel Hastaneler, Devlet Hastanesi, Banka Şubeleri, Restoranlar, İlkokul, Ortaokul, Lise, Marketler ve Eczaneler yer almaktadır. Bu dairenin ısınma sistemi doğalgaz ile sağlanmakta olup kendine ait araç otoparkı mevcuttur.

İş Bankası Bankası’nın satışa sunduğu bu evi ister 600.000 TL’ye nakit, ister bankana sunmuş olduğu konut kredisi imkânlarından faydalanarak uygun taksitlerle satın alabilirsiniz. Konut kredisi oranları ve taksit seçeneklerini hesaplamak için bankanın resmi internet sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Bankadan satılık gayrimenkul açık teklif usulü ile satılmakta olup, hemen almak isteyenlerin minimum 5.000 TL fiyat artışı yaparak 605.000 bin TL’ye hemen sahip olma şansını yakalayabilirler.

İş Bankası Bankası’ndan satılık uygun fiyatlı bu apartman dairesi ile ilgili merak edilen diğer tüm detaylar aşağıda verilmiştir…

GENEL ÖZELLİKLERİ

1998 yapımlı binanın, 2. katında yer alan taşınmaz, 3+1 hacimli olup, brüt 124 m², net 110 m² kullanım alanına sahiptir. Taşınmazın yapı ruhsatı ve iskanı bulunmaktadır.

KONUM

İlan Linki: https://www.istegayrimenkul.com/gm-details.intengo?gayrimenkulId=8910&cid=28408390