KamuPersonel Alımı

İŞKUR Belediye İş İlanı: Manisa Soma Belediyesi Kadrolu Büro Personeli Alıyor!

Türkiye İş Kurumu üzerinden 01 Kasım 2022 tarihinde Manisa Soma Belediyesi personel alımları için yeni bir iş ilanı yayınladı. İŞKUR’da yer alan ilana göre Soma Belediyesi, kendi bünyesinde daimi olarak istihdam etmek üzere, KPSS şartsız, 18-5 yaş arası “Büro Personeli” alımı yapacaktır.

Soma Belediyesi personel alımı için iş başvuruları 02-03 Kasım 2022 tarihlerinde yapılacak olup, iş başvuruları “Kurtuluş Mah. Cengiz Topel Meydanı No:8/3 Soma/Manisa” adresine şahsen yapılması gerekmektedir. Posta veya e-mail ile yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

Belediye büro personeli alımı için başvurusunda bulunacak adayların en az Lisans mezunu, çalışmasına engel herhangi bir sağlık sorunu bulunmayan ve adayların askerliğini yapmış olmaları gerekmektedir. Soma Belediyesi Başkanlığı tarafından yayınlanan bu iş ilanına başvuru sağlayacakların aşağıda belirtilen mesleki şartlara uygun olmaları gerekmektedir.

Kadrolu büro personeli alımları için Manisa Soma Belediye Başkanlığı tarafından yayınlanan resmi ilan detayları ve resmi ilan içerikleri aşağıda paylaşılmıştır…

MÜRACAAT KOŞULLARI

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

İLAN İÇERİĞİ