EkonomiGündem

Vakıfbank’tan Satılık: 425 Bin TL’ye Büyükşehirde 2+1 Apartman Dairesi!

Vakıfbank emsallerini 3/1’i fiyatına yeni bir satılık daire ilanı yayınladı. Bankadan 425 bin TL’ye satılık doğalgazlı bu daire, 2+1 kullanım alanına sahiptir. İl merkezinde yer alan bu konut günlük ihtiyaçların yürüyerek giderilebileceği bir noktadadır. Bina girişine göre doğu ve güney yönlerine bakmaktadır.

Vakıfbank’tan kaçırılmayacak fiyata satılık bu apartman dairesinin yakın çevresinde; Toplu Taşıma Durakları, Emniyet Müdürlüğü, Devlet Hastanesi, Yüksekokul, Kültür Parkı, Şehirlerarası Otobüs Terminali, Büyükşehir Belediye Binası, Eczaneler, Marketler, İlkokul, Ortaokul, Lise ve Alışveriş Merkezleri bulunmaktadır. Bu yapının ısınma sistemi doğalgaz ile sağlanmakta olup, kendine ait araç otopark alanı mevcuttur.

Gerek şahsi gerekse toplu taşıma araçları ile şehrin her yerine kolaylıkla ulaşım sağlanabilmektedir. Uygun fiyattan satışa sunulan apartman dairesi, antre, hol, 2 oda, salon, mutfak, banyo, wc ve 1 adet balkon alanlarından oluşmaktadır.

Vakıfbank’tan satılık daire açık teklif usulü ile satılmakta olup, hemen almak isteyenlerin minimum 5.000 TL fiyat artışı yaparak 430.000 bin TL’ye hemen sahip olma şansını yakalayabilirler.

Bankadan satılık uygun fiyatlı bu daire ile ilgili merak edilen diğer tüm detaylar aşağıda verilmiştir…

GENEL ÖZELLİKLERİ

Taşınmaz A blok, B giriş, zemin kat, 2 Nolu Bağımsız Bölüm: 1/24 arsa paylı olup, projesine göre brüt 82 m2 alanlı ve mesken vasfındadır. Taşınmaz bina B girişine göre sol tarafta yer almaktadır. Onaylı mimari projesine göre taşınmaz antre, hol, 2 oda, salon, mutfak, banyo, wc ve 1 adet zemin terası bölümlerinden oluşmaktadır. Taşınmaz kat mülkiyetlidir.

Adres: SİVAS, MERKEZ, EMEK MAH. 64-24 SOK. NO:11/1 ZEMİN KAT D:2

Satın alma ve teklif vermek için: https://vakifbank.intengo.com/gm-details.intengo?gayrimenkulId=22245&cid=9653379