KamuPersonel Alımı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 03-05 Kasım’da 22 Personel Alımı Yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) 6 farklı meslekten personel alımı yapmak üzere 01 Kasım 2022 tarihinde, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yeni bir iş ilanı yayınladı. İBB iştirak şirketlerinden olan İSPER A.Ş bünyesinde KPSS şartsız, bay bayan kadrolu memur ve işçi alımları yapacak.

İŞKUR’un İstanbul iş ilanları sayfasında yer alan resmi iş ilanına göre; 10 Aşçı, 1 Aşçı Yardımcısı, 1 Bulaşıkçı, 7 Garson, 1 Pasta Yardımcısı ve 2 Temizlik Görevlisi olmak üzere toplam 22 personel alımı yapacak. İBB İSPER A.Ş bünyesinde alınacak personeller daimi kadroda görevlendirileceklerdir.

İBB İSPER yukarıda belirtilen 6 farklı meslekten en az ilköğretim mezunu personel alımı yapacak olup başvurular 03-05 Kasım 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Memur ve işçi alımı için yayınlanan ilana başvurular İBB’nin kariyer sayfası olan “https://kariyer.ibb.istanbul/” internet adresi üzerinden online şekline yapılacaktır. Şahsen veya posta yolu ile yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır.

İSPER A.Ş iş ilanına, aşağıda her bir meslek için belirtilen başvuru şartlarına uygun, 18 yaşından büyük, emekli olmamış tüm adaylar başvuru yapabilirler.

İBB İSPER personel alımı için yayınlamış olduğu resmi ilan içeriklerini görüntülemek için; https://media.iskur.gov.tr/62096/isper.pdf