Kamu

Deponuz 350 TL ve üzerine doluyorsa dikkat: 30 Kasım’a kadar bildirin!

Vakıfbank arabasının deposunu 350 TL ve üzerine dolduran vatandaşlara kampanya düzenlediğini duyurdu. Vakıfbank’tan alınan bilgilere göre arabasının deposunu 350 TL ve üzeri dolduran vatandaşlara 30 Kasım tarihine kadar akaryakıt sektöründe farklı günlerde ve tek seferde yapacakları 4 adet alışverişlerde 60 TL Worldpuan vereceklerini duyurdu.

Vakıfbank 30 Kasım’a kadar sürecek olan kampanyaya bir müşterinin tek seferde en fazla 60 TL Worldpuan alabileceğini bildirdi. Kampanyadan sadece VakıfBank Mobil’de yer alan “Cepte Kazan” üzerinden ”Hemen Katıl” tuşunu tıklayarak katılım sağlayabileceğinizi duyurdu.

60 TL WORLDPUAN VERİLECEK

Kampanyaya BusinessCard’lar, Bankomat Kart’lar, nakit çekim ve yurt dışı işlemleri, mail order, iade, iptal ve puan kullanımı işlemleri dahil değildir.

Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan’lar 7 Aralık 2022 tarihine kadar, bireysel ve kullanıma açık olan kredi kartınıza yüklenecek olup, bir gün sonra kullanılabilir olacaktır.

Worldpuan’ların son kullanım tarihi 22 Aralık 2022’dir. Kullanılmayan Worldpuan’lar 23 Aralık 2022 tarihinde geri alınacaktır.

Express Card sahipleri için kampanya katılım bedeli 4.99 TL’dir.