DepremlerEge Haberleriİzmir HaberleriManşet

Metro, tramvay ve İZBAN tesislerinde hasar var mı? Deprem sonrası açıklandı!

İzmir’de saat 03.29 sıralarında gerçekleşen 4.9 büyüklüğünde deprem vatandaşları korkuttu. Deprem ile ilgili olarak İzmir Büyükşehir Başkanı Tunç Soyer açıklamada bulundu. Başkan Soyer açıklamalarında, “Konak’ta bir camimizin minaresi yıkıldı. İlk tespitlerimize göre çok büyük bir hasar yok.” İfadelerini kullandı.

Kandilli Rasathanesi verilerine göre, İzmir’de saat 03.29 sıralarında 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin derinliği 4.5 km olarak bildirildi. Endişelendiren deprem sonrası İzmir Büyükşehir Başkanı Tunç Soyer açıklamada bulundu.

Tunç Soyer açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:


İzmir’de ve çevre illerde hissedilen depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Olası tüm olumsuzluklara karşı teyakkuzdayız. Kimsenin zarar görmemesini diliyorum.

Merkez üssü Buca olan 4.9 büyüklüğündeki depremin ardından tüm itfaiye ekiplerimiz devriyede. Konak’ta bir camimizin minaresi yıkıldı. İlk tespitlerimize göre metro, tramvay ve izban tesislerinde bir hasar yok. Detaylı tarama sürüyor.

Merkez üssü Buca olan 4.9 büyüklüğündeki depremin ardından tüm itfaiye ekiplerimiz devriyede. Konak’ta bir camimizin minaresi yıkıldı. İlk tespitlerimize göre çok büyük bir hasar yok.