Editörün SeçtikleriEkonomiGündemPersonel Alımı

Son dakika 90 binden fazla personel alınıyor! 18-55 yaş arası en az ilkokul mezunları başvurabilir: e-Devlette resmen başladı

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden güncel personel alım ilanlarının güncellendiği belirtildi. Bu doğrultuda İŞKUR üzerinden KPSS’li ve KPSS’siz bir şekilde personel alımı yapılacağı bildirildi. Bu noktada binlerce personel alımı yapılacağı belirtildi ve adaylarda bazı şartlar arandığı aktarıldı. Bu şartlara haiz olmayan adayların başvurularının kabul edilmeyeceği belirtildi. İŞKUR resmi web sayfasından alınan bilgiye göre en az ilköğretim mezunu KPSS’siz binlerce personel alımı yapılacağı duyuruldu. Peki personel alımındaki detaylar neler?

BAŞVURU AYRINTILARI

Aşağıdaki link üzerinden ilanlara ulaşabilirsiniz. Link üzerinden açılan sayfada istenilen kadronun üstüne tıklanacak ve o kadarodaki tüm ilanlar açılacak. Daha sonra başvurulmak istenen ilanın içine girilecek ve yukarıda bulunan ‘e-Devlet ile giriş’ kısmından giriş yapılıp özgeçmiş oluşturmak sureti ile başvuruların yapılabileceği ifade edildi.

GENEL ŞARTLAR

98 binden fazla  açık iş sayısı bulunduğu belirtildi ve 15 Kasım itibari ile 98 binden fazla işçi alımı yapılacağı aktarıldı. Bu ilanlara başvuru yapacak olanlarda ilanlara göre özel şartlar aranıyor. Bu noktada adaylarda aranan genel şartlar ise şöyle:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak

En az 18 yaşında olmak

En az ilköğretim mezunu olmak (İlanlara göre değişkenlik gösterebilir)

Çalışmalarını engelleyecek herhangi bir sağlık sorununun olmaması

Çalışanların iletişim becerisinin yüksek olması

Vardiyalı çalışabilecek

Aktif ve dinamik çalışabilmek

Kamu haklarından mahrum olmamak

Adli sicil kaydının temiz olması

İlanlar için TIKLAYIN.