GündemKamu

Çocuğunu okula gönderen veliler dikkat: 30 Kasım’a kadar başvurun!

İş Bankası çocuğu okula giden vatandaşlara özel duyuruda bulundu. 30 Kasım’da son bulacağı öğrenilen eğitim kurumlarındaki harcamalar ile ilgili açıklama yapıldı. Kampanya detayları ise internet sitesi üzerinden paylaşıldı. İş Bankası’ndan alınan bilgilere göre 30 Kasım’a kadar eğitim kurumlarında tek seferde yapacağınız 30.000 TL ve üzeri ilk işlemde 300 TL, 40.000 TL ve üzeri ilk işlemde 400 TL MaxiPuan kazanma fırsatı sunacağını bildirdi.

DUYURU YAPILDI​

Katılmak için: Maximum Mobil’de veya İşcep’te “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir. Katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz. Maximum Mobil telefonunuza indirin: maximum.com.tr/indir İşcep telefonunuza indirin: iscep.com.tr/indir

Üstelik Maximum Kart’ınızla eğitim sektöründe faaliyet gösteren seçili Maximum anlaşmalı eğitim kurumlarında 1-30 Kasım 2022 tarihleri arasında yapacağınız 2-7 arası taksitli işlemlerde ilave 5 taksit fırsatından da yararlanabilirsiniz.

Kampanyaya dâhil olan kartlar: İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum Kart, Maximum Pati Kart, MercedesCard, Maximiles, Maximiles Black, Maximum Genç kredi kartı), Maxipara kartlar ve İş Bankası Bankamatik Kartı ile yurt içi üye işyerlerinden yapılan işlemler kampanyaya dâhildir. Kampanya kapsamında puan kazanabilmeniz, harcamalarınızı kampanyaya dâhil kartlarınızla yapmanız halinde mümkündür.

Kampanyaya dâhil olmayan kartlar ve işlemler: Ticari Kredi Kartları ve Bankamatik Kartları, Aidatsız Kartlar; Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, ödeme kuruluşları aracılığıyla yapılan alışverişler kampanyaya dâhil değildir. Kampanyaya ilişkin Maximum Mobil barem gösterimleri bilgi amaçlı olup, iptal veya iade işlemlerini içermemektedir. Kampanya döneminde gerçekleştirilen alışverişlerin iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda yüklenen MaxiPuan’lar geri alınacaktır.

6 ARALIK’TA YÜKLENECEK

Ürün gruplarında uygulanacak taksit adetleri 10 Mart 2007 tarihinde 26458 no’lu Resmi Gazete’de Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından yayımlanan Banka Kartları ve Kredi Kartları Hakkında Yönetmelik doğrultusunda belirlenmektedir.

Ödül kullanımı: MaxiPuan’larınız 6 Aralık 2022 tarihinde yüklenecektir. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 31 Ocak 2023’dür. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil’e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Kampanya, kredi kartı bazında değil, müşteri bazındadır. Bir müşteri kampanyadan bir kere yararlanabilir ve en fazla 400 TL MaxiPuan kazanabilir.