Denizli HaberleriEge HaberleriGündemİzmir HaberleriMuğla Haberleri

Gece saatlerine dikkat: Binlerce vatandaşa resmen duyuruldu, İzmir, Muğla, Denizli, Afyonkarahisar…

İzmir, Muğla, Denizli ve Afyonkarahisar ve diğer illerde yaşayan vatandaşlar için resmen açıklandı. Sabah ve gece saatleri binlerce kişiyi ilgilendiren duyuru yapıldı. Yapılan duyuruya göre, bugün Ege Bölgesi’nde sabah ve gece saatlerinde pus ve yer yer sis bekleniyor.

Bugün dışarı çıkmak isteyen vatandaşlar hava durumunun nasıl olacağını merak ediyorlar. Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) internet sayfası üzerinden hava durumuna ilişkin güncel değerlendirmelerini paylaştı. Yapılan değerlendirmelere göre, bugün Ege Bölgesi’nde havanın parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde pus ve yer yer sis bekleniyor.

A.KARAHİSAR °C, 11°C
Parçalı ve çok bulutlu
DENİZLİ °C, 18°C
Parçalı ve çok bulutlu
İZMİR °C, 17°C
Parçalı bulutlu
MUĞLA °C, 17°C
Parçalı bulutlu

Türkiye’de hava durumu

Türkiye’de ise ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu, güneydoğu kesimlerinin az bulutlu, Marmara’nın doğusu, (Çorum hariç) Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu ile Yozgat ve Van çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusunda karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde pus ve yer yer sis bekleniyor.