Kamu

Özel Güvenlik Görevlisi kadrosunda personel alınacak: İŞKUR üzerinden başvurular kabul edilecek!

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu özel güvenlik görevlisi kadrosunda personel alımı için ilan verdi. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet sitesi üzerinden yayınlanan ilana başvurular yine İŞKUR üzerinden yapılacak. 12 Aralık tarihinde yayınlanan ilana başvurular 16 Aralık 2022 tarihine kadar devam edecek.

 

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu en az lise mezunu olmak üzere güvenlik görevlisi alımı yapacak. Verilen ilanda adaylardan istenilen şartlar açıklandı. Şartları sağlayanlar 16 Aralık tarihine kadar başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Güvenlik Görevlisi (Silahlı)

1. En az lise mezunu olmak,
2. 12.12.2022 tarihi itibariyle 30 (otuz) yaşını doldurmamış olmak.
3. 5188 sayılı özel güvenlik hizmetlerine dair kanunun 14üncü maddesinde belirtilen özel güvenlik temel eğitimini başarıyla tamamlamış olmak (yükseköğretim kurumlarının güvenlik ile ilgili fakülte ve yüksekokullarından mezun olanlar için güvenlik temel eğitimi şartı aranmaz),
4. Adaylar vardiyalı çalışma düzenini kabul etmiş sayılır ve vardiyalı çalışma durumunda bir engel durumu olmaması gereklidir.
5. Antalya il sınırları içerisinde ikametgâh etmesi şartı aranmaktadır.

5188 SAYILI ÖZEL GÜVENLİKHİZMETLERİNE DAİR KANUNUN 14’ÜNCÜ MADDESİNDE BELİRTİLEN ÖZEL GÜVENLİK TEMEL EĞİTİMİNİ BAŞARIYLA TAMAMLAMIŞ OLMAK. ÖZEL GÜVENLİK KİMLİK KARTINA SAHİP OLMAK. (YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARININ GÜVENLİKLE İLGİLİ FAKÜLTE VE YÜKSEKOKULLARINDAN MEZUN OLANLAR İÇİN GÜVENLİK TEMEL EĞİTİMİ ŞARTI ARANMAZ.