GündemManisa Haberleri

Manisa’da oturanlar sakın bu söylenene inanmayın: Başınıza gelirse hemen bunu yapın!

Manisa’da yaşayan vatandaşları ilgilendiren bir açıklama yapıldı. Aralık ayı içerisinde yapılan açıklamaya göre, Manisa Valisi, Manisa Valiliği, Manisa Vali Yardımcıları ve Manisa Valiliği Özel Kalem Müdürlüğü adı kullanılarak arayarak çeşitli taleplerde bulunan şahıslara itibar edilmemesi gerektiği bildirildi.

Manisa’da yaşayan vatandaşları valilik dolandırıcılıklara karşı uyardı. Aralık ayı içerisinde yapılan açıklamaya göre, yardım, randevu ve çeşitli taleplerde bulunan şahıslara itibar edilmemesi gerekiyor.

Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Son zamanlarda Manisa Valisi, Manisa Valiliği, Manisa Vali Yardımcıları ve Manisa Valiliği Özel Kalem Müdürlüğü adı kullanılarak yardım, randevu ve çeşitli taleplerde bulunulduğu gözlemlenmektedir.

Bu nedenle Manisa Valisi, Manisa Valiliği, Manisa Vali Yardımcıları ve Manisa Valiliği Özel Kalem Müdürlüğü adına arayarak yardım, randevu ve çeşitli taleplerde bulunan şahıslara itibar edilmemesi, böyle bir durumla karşılaşılması halinde ivedilikle valilik, kaymakamlık, emniyet, jandarma veya savcılığa bildirilmesi kamuoyunun dikkatine önemle ve saygıyla duyurulur.