EkonomiGündem

1250 TL’ye kadar ödeme yapılacak: e-Devlet üzerinden başvurun!

Aile destek ödemeleri 2023 yılının Ocak ayında ne kadar olacağı ile ilgili açıklama yapıldı. Aile destek ödemeleri ile ilgili 2023 Ocak ayında zam yapılacak mı? Zam yapılacaksa ne kadar yatacak? diye vatandaşlar merakla araştırmaya devam ederken İşte 2023 Ocak ayı ödemeleri hakkında bilgiler, sorgulama ekranı…

AİLE DESTEK PROGRAMI BAŞVURULARI NASIL YAPILIR?

Aile Destek Programı başvuruları, e-Devlet Kapısı üzerinden ya da ikametgâh adresinin bağlı olduğu 3294 sayılı Kanun kapsamında kurulmuş Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına yapılabilmektedir.

AİLE DESTEK PAKETİ BAŞVURULARI NE ZAMAN BİTİYOR?

850-1.250 TL arasında değişen tutarlarda olmak üzere en fazla 12 ay süreyle Aile Destek Programı ödemesi gerçekleştirilecektir. 12 aylık ödeme döneminin son ödemesi 2023 yılı Haziran ayı için olup bu dönemin ödemesi takip eden Temmuz ayı gerçekleştirilerek söz konu destek programı sona erecektir.

Öte yandan Ocak ayı Aile Destek Programı ödeme tarihleri henüz açıklanmadı. Konu ile ilgili yeni bir açıklama geldiğinde haberimizde yer verilecektir.

AİLE DESTEK PAKETİ BAŞVURU ŞARTLARI

Başvuran kişinin;

Türk vatandaşı olmaması,

Aile destek ödemeleri 2023 Ocak ayında ne kadar olacak? İşte AİLE DESTEK ÖDEMESİ sorgulama ekranı ve listesi…
Mavi Kart sahibi olması,

Yerleşim adresinin yurt dışında olması,

18 yaşından küçük olması,

Aile destek ödemeleri 2023 Ocak ayında ne kadar olacak? İşte AİLE DESTEK ÖDEMESİ sorgulama ekranı ve listesi…
Hanesinde memur, kamu işçisi, noter veya muhtar olarak çalışan ya da yurtdışında çalışan, yurtdışı borçlanan yahut özel sandıklar kapsamında olan kişi ya da kişilerin bulunması, durumlarında başvurular değerlendirmeye alınamayacaktır.