Gündem

İzmir’de 1 Ocak’ta ulaşım bedava mı olacak? Yılbaşında ücretsiz ulaşım sağlanacak mı? Eshot, Metro, İzban kullanacaklar dikkat!

Aralık ayının ortasına gelmemiz ile birlikte İzmirliler yılbaşında ulaşımın bedava olup olmayacağını merak edip araştırmaya başladı. İzmir’de yılbaşında ulaşımın ücretsiz olup olmayacağını Eshot, Metro, İzban kullanacaklar merakla yapılacak olan açıklamayı beklemeyi başladı. Peki yılbaşında İzmir’de ulaşım ücretsiz mi olacak? Sefer saatlerinde değişiklik yaşanacak mı? İşte detaylar

İzmirliler yılbaşının yaklaşmasıyla merakla ulaşımların ücretsiz mi olacağını araştırırken İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden henüz konu ile ilgili bir açıklama yapılmadı. İzmir Büyükşehir Belediyesi sefer saatlerinde değişiklik yapılıp yapılmayacağını da açıklamazken gözler yılbaşında ulaşımın ücretsiz olup olmayacağı üzerinde.

2021 YILBAŞINDA KESİNTİSİZ ULAŞIM SAĞLANMIŞTI

İzmir Büyükşehir Belediyesi yılbaşı gecesine hazır. Kentlilerin her türlü su ve kanal arızası, ulaşım, zabıta ve benzeri belediye hizmetleriyle ilgili konularda şikayet ve taleplerini alarak, anında cevap verebilmek amacıyla tüm ekipler hizmetlerini aksatmadan sürdürecek. Yılbaşı gecesi her türlü şikayet ve talepler için Hemşehri İletişim Merkezi’nin (HİM) 444 40 35 numaralı hattı ile İZSU’ya ait 185 numaralı çağrı merkezi 7/24 hizmet verecek.

İzmir Metrosu ile Konak ve Karşıyaka tramvayları, yılbaşı gecesi sabaha kadar sefer yapacak. 31 Aralık 2021 Cuma sabahı 06.00’da başlayan seferler 1 Ocak 2022 Cumartesi gece yarısına kadar kesintisiz devam edecek.