EkonomiGündem

Yüz binlerce kişiye müjdelendi: Yarından itibaren banka hesaplarınızı kontrol etmeyi unutmayın!

Yüz binlerce kişiye güzel haber geldi. Yarından itibaren hesaplara para yatırılacak. Sağlık çalışanlarına promosyon ödemesine ilişkin açıklama gelmişti. Söz konusu kararın ardından paraların yarın itibariyle hesaplara yatırılacağı bildirildi. Bu kapsamda, yarından itibaren sağlık çalışanlarına 25.200 TL nakit promosyon ödemesi yapılırken, para puan da hesaplara aktarılacak.

Sağlık çalışanlarının promosyon ödemeleri hesaplara geçiyor. Sağlık Bakanlığı, Ziraat Bankası’yla anlaşma sağladı. Bu kapsamda, yarından itibaren 25.200 TL nakit promosyon ödemesi hesaplara yatırılacak.

PARA PUAN DA KARTLARA AKTARILACAK

Bin 800 TL para puan 15 Ocak 2023 tarihinde hesaplara geçeceği, ardından ise 6. ayda 1000 TL 12. ayda 1000 TL daha para puan olarak hesaplara aktarılacağı öğrenildi. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Sağlık-Sen Antalya Şube Başkanı Sinan Kuluöztürk, “Anlaşmanın hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, yoğun gayretlerinden dolayı Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca ve İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. İsmail Başıbüyük’e teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.