Ekonomi

31 Aralık’a kadar A101’den alışveriş yapacak olanlar: Duyuru yapıldı, birçok vatandaş bundan faydalanabilir!

Market alışverişi yapmak için plan yapanları ilgilendiriyor. 31 Aralık’a kadar A101’den alışveriş yapacak olanlar için duyuruldu. Vakıfbank tarafından yapılan duyuruya göre, 750 TL ve üzeri peşin alışverişe 50 TL Worldpuan hediye edilecek.

Vakıfbank müşterileri için market alışverişi kampanyasını duyurdu. Buna göre, a101.com.tr’den ve A101 Mobil’den yapılacak alışverişlere Worldpuan hediye edilecek. Söz konusu kampanya 31 Aralık 2022 tarihine kadar geçerli olacak.

Kampanya ile ilgili şu bilgiler verildi:

VakıfBank Worldcard ile 16-31 Aralık 2022 tarihleri arasında a101.com.tr üzerinden ve A101 Mobil uygulamasından tek seferde yapacağınız 750 TL ve üzeri peşin alışverişe 50 TL Worldpuan hediye edilecektir.

Kampanya müşteri bazında geçerlidir. Ek kart ve sanal kart ile yapılan alışverişler kampanyaya dahildir. Bir müşteri kampanyadan en fazla 50 TL Worldpuan kazanabilir.

Kampanya a101.com.tr’den ve A101 Mobil uygulamadan yapılacak alışverişlerde geçerli olup, fiziksel A101 mağazalarında ve A-101 Kapıda uygulamasında geçerli değildir.

Kampanyaya sadece VakıfBank Mobil’de yer alan “Cepte Kazan” üzerinden ”Hemen Katıl” tuşunu tıklayarak katılım sağlayabilirsiniz.

Kampanyaya BusinessCard’lar, Bankomat Kart’lar, taksitli işlemler, mail order ve yurt dışı işlemleri, iptal, iade ve puan kullanımı işlemleri kampanyaya dahil değildir.

Kampanya kapsamında kazanılan puanlar 13 Ocak 2023 tarihinde kartlara yüklenecek olup, puanların son kullanım tarihi 13 Şubat 2023 olacaktır. Kullanılmayan Worldpuan’lar 14 Şubat 2023 tarihi itibariyle geri alınacaktır.

Alışverişlerin World POS cihazlarından yapılması gerekmektedir.

Bu kampanya için Cepte Kazan-Durumunu Kontrol Et ekranında geçerli işlem ve kazanılan indirim gösterimi yapılmayacaktır.

Express Card sahipleri için kampanya katılım bedeli 4.99 TL’dir.

VakıfBank kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.