Magazin

Hadise’ye bir şok da anne ve babasından geldi: Anne ve babası 24 yıl sonra…

Ünlü şarkıcı Hadise, Mehmet Dinçerler ile olan evliliğini 5 ayın ardından bitirmişti. Ünlü şarkı bir şok daha yaşadı. Hadise’nin anne ve babasından kötü haber geldi. Hadise’nin anne ve babası 24 yılın ardından Türkiye’de e boşanıyor. 24 yıl önce Belçika’da boşanan çift, kararın Türkiye’de de geçerli olması için mahkemenin yolunu tuttu.

Hadisenin anne ve babasından haber geldi. 24 yıl önce Belçika’da boşanan Hadise’nin annesi Gülnihal Açıkgöz ile babası Hasan Açıkgöz kararın Türkiye’de de geçerli olması için mahkemenin yolunu tuttu.

Hadise, iki ay önce işadamı Mehmet Dinçerler ile anlaşmalı olarak tek celsede boşanmıştı. Bu kez Hadise’nin annesi Gülnihal Açıkgöz ile babası Hasan Açıkgöz, İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurdu.

Sabah’tan Deniz Yusufoğlu’nun haberine göre; 24 yıl önce Belçika’da boşanan çift, kararın Türkiye’de geçerli olması için ‘tanıma ve tenfiz’ davası açtı.

Yaklaşık iki saat süren dava karara bağlandı. Mahkeme, ikilinin boşanma kararının Türkiye’de de tanınmasına karar verdi.