Magazin

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya aşk haberlerine ilişkin açıklama yaptı!

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ile bir süre önce Didem Soydan’dan ayrılan Burak Deniz’in aşk yaşadığı iddia edilmişti. Yılın aşk bombası ile ilgili olarak güzel oyuncu Serenay Sarıkaya sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulundu.

 

‘Şahmaran’ dizisinde birlikte rol alan Burak Deniz ve Serenay Sarıkaya’nın aşk yaşadığı iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Konu hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Söz konusu iddiaları Serenay Sarıkaya sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile yalanladı.
Güzel oyuncu sosyal medya paylaşımında, “Yılın son yanlış haberi, sakin” ifadelerini kullandı.

Şahmaran dizisi konusu


Öğretim görevlisi olarak Adana’ya giden Şahsu, yıllar önce annesini terk eden büyükbabası ile yüzleşme kararı alır. Bu yolculukta kendisini Şahmaran’ın soyundan gelen ve ismi Mar olan sıra dışı ve gizemli bir topluluk ortasında bulur.
Aşkın ve bilgeliğin temsili olan Şahmaran efsanesine koşulsuz inanan Mar halkı, Şahsu’nun gelmesi ile tarihi kehanetin tamamlanmasını bekler. Büyükbabasının karşısına dikilip geçmişin hesabını sormak isteyen Şahsu ve Maran’ın yollarının kesişmesi ile her şey değişecektir.