Magazin

Yeni yıla saatler kala ünlü isimden flaş paylaşım: Üçüncü kişi açıklaması yaptı!

Son dönemlerin popüler isimlerinden olan Afra Saraçoğlu sosyal medya hesabı üzerinden flaş bir paylaşımda bulundu. Ayrılık iddialarını doğrulayan güzel oyuncu, “Dostluğumuzun devam ettiğini belirtmekle beraber bu kararımızda hiçbir 3. kişinin dahili bulunmadığını bilmenizi isteriz.” İfadelerini kullandı.

Uzun süredir beraber olan Afra Saraçoğlu ile Mert Yazıcıoğlu’ndan kötü haber geldi. Saraçoğlu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile Yazıcıoğlu ile ayrıldıklarını doğruladı.

Söz konusu paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

Birkaç gündür basında hakkımızda çıkan haberler kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. Mert ile 4 yıl süren çok mutlu bir ilişki yaşadık. Ancak sürdürdüğümüz ilişkimizi, aldığımız ortak bir karar ile sevgi ve saygı çerçevesinde sonlandırma kararı aldık.
Dostluğumuzun devam ettiğini belirtmekle beraber bu kararımızda hiçbir 3. kişinin dahili bulunmadığını bilmenizi isteriz. Geçirdiğimiz bu hassas süreçte hiç kimseyi zan altında bırakmadan özel hayatımızın mahremiyetine hassasiyet göstermenizi rica ediyoruz. Sevgiyle kalın.


Afra Saraçoğlu’nun rol aldığı diziler

Yalı Çapkını
Yeşilçam
Öğretmen
Kardeş Çocukları
Fazilet Hanım ve Kızları