Gündem

Muğla Bodrum’a araçlar akın etti: 24 saatte 15 bin araç giriş yaptı!

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 2023 yılına girmek isteyen vatandaşların akın etmesi üzerine araç kuyrukları oluştu. Yeni hastane kuyruğunda oluşan kuyruk Bitez Kavşağını bile aştı. 24 saatte Bodrum’a 15 bin aracın girdiği öğrenildi.

AMBULANSLAR ZOR ANLAR YAŞADI

Ambulanslar zaman zaman güçlükle ilerledi. Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, vatandaşların yeni yıla huzurlu ve güvenli bir şekilde girebilmeleri için ilçe girişinde sıkı tedbirler uyguluyor. Araçları tek tek kontrol eden ekiplere narkotik arama köpeği “Efor” da destek oluyor. Jandarma ekipleri, trafik kuralları hakkında da bilgilendirmelerde bulundu.

SON 24 SAATTE 15 BİN ARAÇ GİRİŞ YAPTI

Bodrum’a son 24 saatte 15 bin aracın girdiği öğrenildi. Bodrum esnafı da yılbaşı için misafirlerine çeşitli programlar hazırlıyor. İşletmeci Candan Topdemir, yılbaşında kanun sanatçısı Aycan Adalı’nın mekanlarında sahne alacağını ifade ederek, “Bizim işimiz eğlendirmek. Bodrum’un en iyisi Aycan Adalı sahne alacak. Misafirlerimiz yiyecek, içecek ve eğlenecekler. Bodrum yine çok hareketli. Trafikten bunu anlayabiliyoruz. Rezervasyonlarımız iyi. Misafirlerimizi üzmeyecek bir bütçe yapmaya çalıştık.” dedi. Yılbaşı gecesi, Bodrum’da ünlü sanatçı Teoman sahne alacak.