Gündem

Ünlü iş insanından acı haber geldi: Hayatını kaybetti!

Ünlü iş insanından acı haber geldi. Altınyıldız’ın kurucularından olan Kerim Kerimol, hayatını kaybetti. Osman Boyner, Kerimol’un vefatıyla ilgili bir mesaj paylaştı. Boyner, “Abilerin abisi, hocam, kılavuzum, ağabeyim, arkamdaki dağım, akıl küpüm, dervişim, bektaşim, zevk ustam, arşivim, tarihçim, hikâyecim, insanoğlu insan Kerim Kerimol’u kaybettik…” dedi.

Türkiye’nin önde gelen iş insanlarından olan Kerim Kerimol, 95 yaşında vefat etti. 95 yaşında hayata gözlerini yuman Kerim Kerimol için Osman Boyner gazete ilanı yayımladı.

İlanda “Gençlik yıllarımdan beri en yakın kader arkadaşım, Altınyıldız ve Beymen’in kuruluşunca el ele birlikte yürüdüğüm, sonsuz güven duyduğum Altın kalpli vizyoner iş arkadaşım Türk tekstil ve perakende sektörünün duayeni, can dostum, kardeşim sevgili Kerim Kerimol’u kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyorum. Hepimizin başı sağ olsun, mekanı cennet olsun, nur içinde yatsın” mesajını paylaştı. Kerimol için Boyner Ailesi, Altınyıldız ve Boyner Grup da ilan verdi.

İş insanı Cem Boyner ise, Kerim Kerimol’un vefatıyla ilgili şu mesajı paylaştı:

“Abilerin abisi, hocam, kılavuzum, ağabeyim, arkamdaki dağım, akıl küpüm, dervişim, bektaşim, zevk ustam, arşivim, tarihçim, hikâyecim, insanoğlu insan Kerim Kerimol’u kaybettik… Nur içinde yat Mirek Lomirek, hatıralarımız yeter bana… Çok şanslı bir insanım sayende… Dokunduğun her insanın hayatını güzelleştirdin, yeni yolculuğunda bu da sana yeter de artar evelallah…Buluştuklarına sevgi ve hasretlerimizi ilet”

BUGÜN TOPRAĞA VERİLECEK

Kerimol’un cenazesi 2 Ocak 2023 tarihinde Teşvikiye Camii’nde kılınacak öğle namazına müteakip Edirnekapı Şehitliği Aile Mezarlığı’na defnedilecek.