EkonomiGündem

Evinde un, yağ, çay, şeker, bakliyat, deterjan bitenler dikkat: Migros’tan flaş karar! Ocak ayı boyunca hem indirim hem de…

ŞOK tarafından alınan sabit fiyat kararının ardından Migros’tan da bir açıklama geldi. Migros, ocak ayı boyunca 419 üründe fiyatı sabitledi. Ayrıca 3 binden fazla markada da indirim yapılacak.

FİYATLAR SABİTLENDİ

Asgari ücret, memur ve emeklinin maaşına yapılan zamların ardından gıda ürünlerinin yükselip yükselmeyeceği merak ediliyordu. Marketlerden indirim ve sabit fiyat açıklaması geldi. ŞOK’un ocak ayı boyunca bin üründe sabit fiyat uygulamasının ardından Migros da 419 üründe fiyat sabitleyeceğini duyurdu. Öte yandan Migros’ta 3 binden fazla markada da indirim yapılacak.

Ticaret Bakanı Mehmet Muş’un, kısa süre önce, ulusal zincir marketlerin üst yöneticileri ile bir araya gelerek asgari ücret zammının ardından etiket fiyatlarıyla ilgili uyarılarda bulunması sonrası Migros da yeni bir kampanya duyurdu.

Migros’tan yapılan açıklamaya göre, şirket, enflasyonla mücadele kararlılığıyla yüzlerce temel üründe hem fiyatları sabitledi hem de çok güçlü indirim kampanyaları başlattı.

MİGROS HEM FİYAT SABİTLEDİ HEM DE İNDİRİM KARARI ALDI

Ocak ayı boyunca un, yağ, çay, şeker, bakliyat, deterjan, çocuk bezi gibi en temel ihtiyaç ürünlerini içeren Migros markalı 419 üründe fiyat sabitlemesine giden şirket, aynı zamanda 3 binden fazla markalı üründe ise sürekli indirim yapıyor. Migros, ayrıca 23 farklı gruptaki tüm ürünleri kapsayacak şekilde 20 bine yakın üründe özel olarak yüzde 25’den yüzde 50’ye varan indirimler sunuyor.

Benzer bir kararı bir diğer büyük zincir market ŞOK da almıştı. ŞOK tarafından hafta sonu yapılan açıklamada, bin üründe fiyatların sabitlendiği açıklanmıştı.