EkonomiGündem

MTV ödeyecek tüm araç sahipleri dikkat: Böyle duyuruldu!

Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ödemesi yapacak araç sahiplerine bir duyuru yapıldı. Halkbank, MTV ödemelerinde geçerli kampanyasını duyurdu. Yapılan açıklamada, MTV ödemelerinde 3 taksit yapılacağı bildirildi.

MTV ödemelerinin 31 Ocak’a kadar yapılması gerekiyor. 31 Ocak’a kadar Halkbank Mobil, Halkbank İnternet Şubesi, Dialog ya da gib.gov.tr’den yapılacak MTV ödemelerinin 3 taksit olarak gerçekleşeceği belirtildi.

HALKBANK MTV ÖDEMELERİNE 3 TAKSİT KAMPANYASI;

MTV ödemesi yapacak araç sahiplerine bir fırsat sunuldu. Halkbank tarafından yapılan açıklamada, MTV ödemelerine 3 taksit yapılacağı belirtildi. Banka, şu ifadeleri kullandı;

1 Ocak-31 Ocak 2023 tarihleri arasında Halkbank Mobil, Halkbank İnternet Şubesi, Dialog ya da gib.gov.tr’den yapılacak MTV ödemeleri 3 taksit olarak gerçekleşecektir.

Kampanya döneminde peşin ödeme seçeneği sunulmayacaktır.

3 taksit kampanyasından yararlanmak istemeyen müşterilerimiz, işlem sonrasında Dialog’u arayarak taleplerini iletebilirler.

Vergi dairelerinde fiziki POS’lardan yapılacak ödemeler kampanyaya dahil değildir.

Paraf Debit, HalkCard ve ParafPara kullanılarak yapılan işlemler ile iptal/iade edilen işlemler kampanyaya dahil değildir.

Kampanya üst sınırı 1.500.000 TL’dir, bu tutarın üzerindeki ödemeler kampanyadan yararlanamayacak ve peşin olarak gerçekleşecektir.

1-3 Şubat 2023 tarihleri arasında yapılacak gecikmeli ödemeler kampanyaya dahil, ancak yapılandırılmış MTV cezaları dahil değildir.