EkonomiKamu

Motorlu Taşıt Vergisi (MTV) ödemesi yapmayanlar dikkat: Duyuru yapıldı!

Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) her yıl 2 taksit halinde ödenirken Ocak ayı ödemelerinin yapılmaya başlanıldığı bildirildi. Ocak ayının sonunda bitecek olan Motorlu Taşıt Vergisi (MTV) ödemelerine Ziraat Bankası açıklamada bulunarak kampanya açıklamasında bulundu. Ziraat Bankası internet sitesi üzerinden Motorlu Taşıt Vergisi (MTV) mdemelerinize Ücretsiz 4 Taksit yapacağını bildirerek müşterilerini uyardı.

Kampanyanın ise 8 Şubat’ta son bulacağı bildirildi. İşte detaylar

8 ŞUBAT’TA SON BULACAK

Kampanya 1 Ocak – 8 Şubat 2023 tarihleri arasında yapılacak işlemler için geçerli olacaktır. Bu tarihler arasında Ziraat Mobil, İnternet Şube, ATM ve www.gib.gov.tr (https://ivd.gib.gov.tr, https://intvrg.gib.gov.tr) kanalları üzerinden Bankkart ve Bankkart Başak kartınızın kredi kartı özelliği ile yapacağınız MTV ödemelerinizde işlemler 4 taksite bölünecektir.

Asıl kartlar, bu kartlara bağlı ek kartlar ve sanal kartlar ile yapılan Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemeleri kampanya kapsamına dahil edilecektir.

Bankkart’ın banka kartı özelliği, Bankkart Ücretsiz ve Bankkart Business ürünleri ile yapılan ödemeler kampanya kapsamına dahil edilmeyecektir.

Motorlu Taşıtlar Vergisi’ne ilişkin detaylı bilgiye https://www.gib.gov.tr/gibmevzuat adresinden ulaşabilirsiniz.