Magazin

Ünlü oyuncudan kötü haber: Kalp krizi geçirdi!

Birçok dizide rol alan ünlü oyuncu Muhlis Asan’dan kötü haber geldi. Asan, kalp krizi geçirdi. Kalp krizi geçiren ünlü oyuncu hemen hastaneye kaldırıldı. Asan’ın yoğun bakımda tedavi gördüğü ve durumunun kritik olduğu öğrenildi.

Başarılı projelerde yer alan Muhlis Asan’dan üzücü bir haber geldi. Mahallenin Muhtarları, Bücür Cadı, Çarli, Yedi Numara, Yılan Hikayesi, En Son Babalar Duyar, Akasya Durağı ve Üvey Baba gibi bir çok projede yer alan oyuncu Muhlis Asan kalp krizi geçirdi. Asan’ın yoğun bakımda tedavi gördüğü belirtildi.

MUHLİS ASAN KİMDİR?

Muhlis Asan, 1958 yılında Iğdır’da dünyaya geldi. 1976’da Erkan Yücel’in Ankara Halk Tiyatrosu’nda ilk profesyonel oyunculuğa başladı. Mahallenin Muhtarları, Bücür Cadı, Çarli, Yedi Numara, Yılan Hikayesi, En Son Babalar Duyar, Akasya Durağı ve Üvey Baba gibi pek çok projede yer aldı. Toprak, Halkın Gücü, Hamdi Ne Umdu Ne Buldu, Deprem ve Zulüm oyunlarında oynadı.

1982-1986 arasında Lale Oraloğlu Tiyatrosu’nda Alman Gelin ve Yıl 1921 oyunlarında rol aldı. Zafer Diper’e ait Bizim Tiyatro’da Woyzeck Oyunu, Müjdat Gezen’le Gırgıriye Müzikali, Abdullah Şahin Nokta Tiyatrosu, Ne Yazıkki Namuslu ve Sarı Çizmeli Oyunları’nda rol aldı.