Ekonomi

Hesap numaranızla giriş yaparak kontrol edin: Duyuru yapıldı!

Tarımsal üretimi arttırmak amacı ile çiftçilere yapılan destek ödemeleri ile ilgili Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından açıklama yapıldı. Geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamada ödemelerin hesaplara yatırıldığı bildirildi. Hala daha hesaplarındaki parayı çekmeyen varsa kontrol ederek paralarınızı çekebilirsiniz.

Tarım ve Orman Bakanlığı sosyal medya platformu Twitter üzerinden çiftçilere açıklamada bulundu. Tarım ve Orman Bakanlığı tarımsal destek ödemelerinin hesaplara yatırılmaya başladığını duyurarak çiftçilere hayırlı ve bereketli olsun dileklerinde bulundu.

“HAYIRLI VE BEREKETLİ OLSUN”

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, toplam 24 milyon 660 bin TL’lik tarımsal destek ödemesi hesaplara aktarıldı. Söz konusu destek ödemesine ilişkin Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda ”24 milyon 660 bin TL’lik tarımsal destekleme ödemeleri bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarılıyor. Hayırlı ve bereketli olsun.” ifadeleri yer aldı.

Toplamda 24 milyon 660 bin TL olan tarımsal destek ödemesi, hayvan gen kaynakları desteği, TMO alım prim desteği ve kırsal kalkınma yatırımları desteği olmak üzere üç farklı alt başlıktan oluşuyor.