GündemMagazin

Üç Kız Kardeş dizisi duyurdu: Ünlü oyuncu diziye dahil olacak!

Kanal D ekranlarında yayınlanan kadrosunda Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Demircan Kaçel, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay, Emre Kıvılcım, Eren Ören, Ayça İnci, Güldestan Yüce gibi isimlerin bulunduğu Üç Kız Kardeş dizisine yeni bir oyuncunun katılacağı açıklandı.

Kanal D ekranının sevilen dizisi Üç Kız Kardeş’ten sevenlerine müjdeli haber geldi. İclal Aydın’ın satış rekorları kırdığı yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’nun üstlendiği, Üç Kız Kardeş dizisine bu kez ünlü oyuncu Serhat Parıl dahil olduğu ve dizide Engin karakterine hayat vereceği öğrenildi.

SERHAT PARIL DİZİYE DAHİL OLACAK

Yapımını Süreç Film’in yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’nun üstlendiği dizide Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Demircan Kaçel, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay, Emre Kıvılcım, Eren Ören, Ayça İnci, Güldestan Yüce gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor.

Birbirine çok bağlı Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesini anlatan dizinin yönetmen koltuğunda Eda Teksöz’ün otururken, senaryosunu Sevgi Yılmaz ve Nilüfer Özçelik kaleme alıyor.

Aile ve kardeşlik bağlarını anlatan, samimi ve sıcak aile öyküsü ile izleyicinin büyük beğenesini kazanan “Üç Kız Kardeş” Salı akşamları Kanal D’de…