GündemMuğla Haberleri

Ege Bölgesi’nde Muğla’da flaş karar: Bugün saat 10.00 ile 12.30 arasında hepsi iptal edildi!

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bugün fırtına etkili olacak. Meteoroloji tarafından fırtına uyarısı yapıldı. Yapılan açıklamada, bugün öğle saatlerinden sonra etkili olacak fırtına nedeniyle feribot seferlerinin iptal edildiği duyuruldu.

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü tarafından Bodrum-Kaş arasında bugün öğle saatlerinden sonra fırtınanın etkili olacağı bildirildi. Muğla Büyükşehir Belediyesi, bugün etkili olacak fırtına nedeniyle Bodrum- Datça 10.00 ile Datça-Bodrum 12.30 feribot seferlerinin iptal edildiğini belirtti. Fırtınanın cuma günü akşam saatlerine doğru etkisini kaybedeceği bildirildi.

FIRTINA UYARISI

Yapılan uyarıda, “Bodrum-Kaş arasında rüzgarın, yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra güney ve güneydoğu yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına, yer yer 9 kuvvetinde (90 km/sa) kuvvetli fırtına şeklinde ermesi bekleniyor. Fırtınanın, cuma günü akşam saatlerinden itibaren etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor. Başta denizciler ve balıkçılar olmak üzere meydana gelmesi muhtemel olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.” ifadelerine yer verildi.

Öte yandan, Muğla Büyükşehir Şehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “Yarın gerçekleştirilecek Bodrum-Datça 10.00 ile Datça-Bodrum 12.30 feribot seferleri hava muhalefeti nedeniyle iptal edilmiştir.” denildi.