Ege Haberleriİzmir Haberleri

İzmir’de hastaneye gidecek olan vatandaşlar: Tunç Soyer duyurdu!

İzmir’de hastaneye gidecek olan vatandaşlar için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer önemli bir gelişme hakkında bilgilendirdi. Başkan Soyer tarafından yapılan açıklamada, Eşrefpaşa Hastanesi’nin artık Buca’ya da hizmet verdiği bildirildi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer sosyal medya hesabı üzerinden İzmir’de hastaneye gidecek olan vatandaşları ilgilendiren bir paylaşımda bulundu.

Söz konusu paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

Asırlık sağlık kuruluşumuz Eşrefpaşa Hastanesi artık Buca’ya da hizmet veriyor.

Buca Sosyal Yaşam Kampüsü’ndeki polikliniğimizde hem fizik tedavi ve rehabilitasyon hem de ayakta teşhis hizmetinden yararlanabilirsiniz.

Eşrefpaşa Hastanesi-Başhekim Dr Devrim Demirel şu ifadeleri kullandı:

Burası Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi’ne bağlı Buca Ayakta Teşhis Tedavi Merkezi. Fizik tedavi ağırlıklı bir teşhis tedavi merkezi. Merkezimizin alt katlarında iki tane büyük hidroterapi havuzu mevcut. Salonlarında aynı anda 20 hastaya fizik tedavi yapacak imkan ve donanım mevcut.

Eşrefpaşa Hastanesi- İç Hastalıkları Doktoru Dr. Meral Türkmen ise şöyle dedi:

Poliklinik hizmeti olarak dahiliye, fizik tedavi, göz , diş, üroloji ve enfeksiyon hastalıkları olarak çalışmaktayız. Günde ortalama 100 hasta bakıyoruz. Polikliniğimizde 30 personel ile hizmet vermekteyiz. En yoğun çalıştığımız bölüm Fizik Tedavi Bölümü.
Bu çevrede Fizik Tedavi alabileceği hastane ve klinik olmadığı için böyle bir yerin açılması büyük bir hizmet.