Gündem

Yarın hafızalara kazınabilir: Son dakika! Türkiye’nin bu ili için açıklandı!

Binlerce vatandaşı yakından ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Sosyal medya üzerinden Türkiye için flaş bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada yarın uzun yıllar unutulmayacak bir hava olayının yaşanabileceği bildirildi.

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten hava durumuna ilişkin yeni açıklamalar yapmaya devam ediyor. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımlarda bulunan Kerem Ökten, yarın İstanbul’un göbeğinde unutulmayacak bir hava olayının yaşanabileceğini bildirdi.

Söz konusu açıklamalarda şu ifadeler kullanıldı:

İstanbul’da Pazar akşamı ile Pazartesi öğlen arası rüzgar tehlikeli boyutta olacak. Vortex’in konumu yarın sabah kesinleşir. Şu anda en kuvvetli rüzgar Avrupa yakasının orta ve batı kesimlerini vuracak gibi görünüyor. Uçuşlar iptal olabilir…
Yarınki vortex 50 km doğularsa İstanbul’un göbeği uzun yıllar unutulmayacak bir hava olayı yaşar. 2004 nasıl hafızalara kazındıysa; Yarın da hafızalara kazınır. Şu anda Vortex Çatalca, Silivri hattını bombalayacak gibi görünüyor. Oradan Bandırma’ya. Yarın sabah kesinleşir rotası.


İstanbul 5 günlük hava durumu


Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) verilerine göre, İstanbul’da 7 Şubat tarihine kadar en düşük sıcaklık 0 derece olacak, en yüksek sıcaklık ise 7 derece olacak. İlde yarından itibaren kar hadisesi görülmesi bekleniyor.