Gündem

SMS, konuşma, internet: Turkcell hat kullananlara son dakika duyuruldu!

Turkcell müşterilerini ilgilendiriyor. Yapılan yazılı açıklama ile vatandaşlara son dakika duyuruldu. Sçz konusu açıklamada, “Müşterilerimizin hatlarına acil iletişim ihtiyaçları için ücretsiz konuşma, SMS ve internet tanımlamaları yapılmaktadır.” İfadeleri kullanıldı.

Kahramanmaraş’ta saat 04.17’de gerçekleşen 7,4 büyüklüğündeki deprem sonrası onlarca vatandaşın hayatını kaybettiği ve yüzlerce vatandaşın yaralandığı öğrenildi. Vatandaşlar telefon aramaları ile yakınlarına ulaşmak istiyorlar. Bu kapsamda operatörlerden çeşitli açıklamalar geliyor. Son olarak Turkcell depremden yoğun olarak etkilenen bölgedeki müşterilerin hatlarına acil iletişim ihtiyaçları için ücretsiz konuşma, SMS ve internet tanımlamaları yapıldığını açıkladı.

Söz konusu açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Kahramanmaraş ve çevre illerimizde meydana gelen depremden dolayı derin üzüntü duyuyoruz. Depremden yoğun olarak etkilenen bölgedeki müşterilerimizin hatlarına acil iletişim ihtiyaçları için ücretsiz konuşma, SMS ve internet tanımlamaları yapılmaktadır.
Bazı bölgelerde deprem nedeniyle, elektrik kesintilerine bağlı olarak kısıtlı kapasiteyle hizmet veren sahalarımız bulunmaktadır. Bölgede altyapımız ile ilgili olarak, olası problemlere müdahale etmek üzerek ekiplerimiz yönlendirilmiştir. Bu süreçte depremin etkilediği bölgelerdeki bütün müşterilerimize hizmet verebilmek üzere, çağrı merkezlerinde özel tedbirler alınmıştır.

Yaşanan felaketi en az can kaybı ve hasarla atlatmayı temenni ediyoruz. Geçmiş olsun Türkiye.