Gündem

THY’den deprem bölgesiyle ilgili flaş açıklama: Ücretsiz yapılacak!

Türkiye’yi sarsan 7.4 büyüklüğündeki depremle ilgili açıklamalar peş peşe geliyor. Kahramanmaraş Pazarcık merkezli şiddetli depremde 10 ilde binalar yıkıldı. Türk Hava Yolları (THY) tarafından deprem bölgesiyle ilgili açıklama geldi. THY’den yapılan açıklamaya göre, depremden etkilenen bölgelere uçuşu olan vatandaşların ücretsiz iptal ya da değişiklik hakkın tanındı.

EK SEFER HAZIRLIĞI

THY’den deprem bölgesiyle ilgili bir karar alındı. THY, deprem bölgesine yardım ekiplerinin bölgeye sevk edilmesi için seferler hazırlandığını bildirdi. THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, açıklama yaptı. Üstün, “Depremden etkilenen bölgelere uçuşları olan misafirlerimiz için ücretsiz iptal/değişiklik hakkı tanıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen tüm vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Üstün, “Yakınlarını kaybedenlere başsağlığı diliyoruz. Türk Hava Yolları olarak yaraların sarılmasında tüm gücümüzle milletimizin yanındayız. Birlik içerisinde, en kısa sürede iyileşeceğiz.” açıklamasını yaptı.