Magazin

Sanatçı Karsu’nun yakınları Hatay’da enkaz altında kaldı: Acı haber geldi!

Depremde en büyük yıkımın yaşandığı iller arasında en başta olan Hatay’da arama-kurtarma çalışmaları devam ederken, acı haberler geliyor. Sanatçı Karsu, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, acı haberi duyurdu. Sosyal medya hesabından gözyaşları içinde paylaşım yapan Karsu, Hatay’da enkaz altında akrabalarının olduğunu duyurdu.

ACI HABERİ DUYURDU

Sanatçı Karsu, Hatay’da enkaz altında kalan halasının hayatını kaybettiğini duyurdu. Instagram’dan paylaşan Karsu, “Nur içinde yat halacığım. Meleksin hala melek.” ifadelerini kullandı.

Hollanda’da yaşayan, Hatay doğumlu sanatçı Karsu Dönmez, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, gözyaşları içinde, “Ben de bir mesaj yollamak istedim. Çok yazıyorsunuz, ‘Karsu sen nasılsın, ailen nasıl?’ diye… Bizde çok kayıp var. Nenem yok halam yok ve kuzenlerim… Hatay’a çok yardım gitmiyor, onu da duyuyorum ailemden. Sağ olun hep soruyorsunuz. Burda yapacağımızı yapıyoruz… Hollanda’ya yalvarıyoruz, yardım yollayın. Allah herkesin yardımcısı olsun. Dualarımız…” mesajını paylaşmıştı.

Karsu, bu paylaşımından saatler sonra ninesinin bulunduğunu ancak halasını kaybettiğini duyurdu.