Afyonkarahisar haberleriAydın HaberleriDenizli HaberleriEge HaberleriGündemİzmir HaberleriKütahya HaberleriManisa HaberleriMuğla HaberleriUşak Haberleri

Ege’de İzmir, Manisa, Aydın, Muğla, Denizli, Uşak, Kütahya ve diğer iller dikkat: Açıklama yapıldı!

Hava durumu açıklaması geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 24 Şubat hava durumu raporu yayımlandı. Meteoroloji’nin değerlendirmelerine göre, Ege Bölgesi’nde hava az bulutlu geçecek. Öte yandan bölgenin kıyı kesimlerinde sis ve pus bekleniyor. Ayrıca yurdun bazı kesimlerinde ise karla karışık yağmur görülecek.

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU

Parçalı ve az bulutlu, kıyı kesimlerinin zamanla çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde pus ve yer yer sis bekleniyor.

A.KARAHİSAR °C, 16°C
Parçalı ve az bulutlu

DENİZLİ °C, 19°C
Parçalı ve az bulutlu

İZMİR °C, 20°C
Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu

KÜTAHYA °C, 15°C
Parçalı ve az bulutlu

KARLA KARIŞIK YAĞMUR BEKLENİYOR

Ülkemiz genelinin parçalı ve az bulutlu, kuzeydoğu kesimler ile zamanla Kıyı Ege’nin çok bulutlu, Artvin çevrelerinin yağmur ve karla karışık yağmur, Van çevrelerinin aralıklı kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis görüleceği tahmin ediliyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun eğimli ve yüksek kesimlerinde çığ tehlikesi riski bulunmaktadır.