EkonomiGündem

TC kimlik numarasının son hanesine göre yüzlerce kişinin hesabına para yatacak: Duyuru yapıldı!

Yüzlerce kişinin beklediği ödemeler bugün hesaplara yatırılıyor. Mart ayı ödemelerinin ne zaman hesaplara yatacağı merak edilirken, beklenen açıklama geldi. Paralar, TC kimlik numarasının son hanesine göre yatırılacak. Hak sahiplerinin hesaplarına TC kimlik numarasına göre para aktarılmış olacak.

Mart ayı KYK ödemeleri hesaplara yatmaya başladı. Ödemeler TC kimlik numarasının son hanesine göre yapılırken, TC’sinin sonu “4” olanlara bugün ödemeleri gerçekleşecek.

PARALAR HESAPLARA YATIYOR

Mart ayı burs ve kredi ödemeleri hesaplara yatmaya başladı. Türkiye Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu KYK burs ve kredi ödemelerinin bugünden itibaren hesaplara yatırılacağını duyurdu.

Bakan Kasapoğlu, “Sevgili gençler, mart ayı GSB burs ve öğrenim kredisi ödemeleriniz hesaplarınıza yatırılmaya başlandı. Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak her koşulda yanınızda…” açıklamasını yaptı.

ÖDEMELER TC KİMLİK NUMARASININ SON HANESİNE GÖRE YAPILACAK

Bakan Kasapoğlu, ödemelerin 6-10 Mart tarihlerinde TC kimlik numarasının son numarasına göre yapılacağına dikkati çekti.

TC Kimlik numarasının sonu “0” olanlar 6 Mart, “2” olanlar 7 Mart, “4” olanlar 8 Mart, “6” olanlar 9 Mart, “8” olanlar 10 Mart’ta ödemelerini alabilecek.