GündemMagazin

Bihter filminin Bülent ve Nihat’ı belli oldu! İşte o rolleri oynayacak oyuncular

Aşk-ı Memnu dizisinin Bihter filmi ile yeniden canlandırılacağı öğrenilirken Bülent ve Nihat karakterine hayat verecek oyuncuların kim olacağı belli oldu. 17 Mart’ta çekimlerine başlanacak olan Bihter filmi Netflix’te yayınlanacağı öğrenilirken o rollere hayat verecek oyuncular duyuruldu.

BÜLENT VE NİHAT KARAKTERİNE HAYAT VERECEK OYUNCULAR BELLİ OLDU

Oyuncu kadrosunun neredeyse netleştiği filmin yeni Bülent ve Nihat’ı da belli oldu. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, filmde evin küçük oğlu “Bülent” rolünü Mert İnce canlandıracak. Kuzgun dizisiyle oyunculuğa başlayan İnce, Farah Zeynep Abdullah’la “Bergen” filminde de rol almıştı. Filmde Nihat rolünü ise başarılı oyuncu Mertcan Tekin oynayacak. 21 Mart’ta çekimleri başlanacak olan Bihter film, Netflix’te yayınlanacak.

Merakla beklenen Bihter filminde Adnan Bey’i daha önce sayısız projede rol alan 43 yaşındaki başarılı oyuncu Osman Sonant oynayacak. Filmde Bihter’i Farah Zeynep Abdullah, Behlül’ü Boran Kuzum, Nihal’i Helin Kandemir, Firdevs Hanım’ı Hande Ataizi, Peyker’i Nezaket Erden, Beşir’i Lorin Merhart, Matmazel’i ise Ebru Özkan oynayacak.