EkonomiGündem

Ziraat Bankası Bankkart’ınızı kullanıp yapın: Saatler içinde 23.59’da son bulacak!

Ziraat Bankası Bankkart sahiplerini yakından ilgilendiren bir duyuru yapıldı. Banka, 1500 TL kazanılacak olan kampanyasının saatler sonra son bulacağını duyurdu. Kampanya bugün gün sonunda sona erecek. Kampanyaya katılım sağlayan müşterilerin kartına 1500 TL Bankkart lira yüklenecek.

Ziraat Bankası’ndan kampanya ile ilgili açıklama geldi. Bankadan yapılan açıklamada, Bankkart ile Gürgençler’in fiziki mağazalarında veya sanal mağazasında (www.gurgencler.com.tr) 20.000 TL ve üzeri alışveriş yapan müşterilere 1.500 TL Bankkart Lira verilecek.

KAMPANYA DETAYLARI;

Bankkart’ın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile Gürgençler mağazalarından tek seferde yapılacak 20.000 TL ve üzeri alışverişlerde anında 1.500 TL Bankkart Lira verilecektir.

Kampanya 6-17 Mart 2023 tarihleri arasında geçerli olup alışveriş yapmadan önce kampanyaya Bankkart Mobil’den katılım sağlanması gerekmektedir.

Bir müşteri kampanyadan bir defa yararlanabilecektir.

İşlemlerin Bankkart POS cihazından yapılması gerekmektedir.

Alışveriş tutarı için Bankkart’ın kredi kartı ve banka kartı özelliği ile yapılacak işlemler dikkate alınacaktır.

Kazanılan Bankkart Liralar anında yüklenecek olup, 17 Nisan 2023 tarihine kadar kullanılabilir. Kullanılmayan Bankkart Liralar 18 Nisan 2023 tarihinde geri alınacaktır.

Kampanyadan kurumsal ve bireysel Bankkart sahibi müşterilerimiz yararlanabilecektir.

Bankkart ile yapılan işlemin iptal/iade edilmesi halinde o işlem için kart sahibine verilen 1.500 TL Bankkart Lira geri alınacaktır.

Müşterimizin Bankkart Kumbara’sında yeterli Bankkart Lira bulunmaması durumunda kalan tutar hesap özetine borç yansıtılacaktır.

T.C. Ziraat Bankası A.Ş. ve Gürgençler Bilişim İletişim İç ve Dış Ticaret A.Ş. kampanya koşullarını değiştirme ve kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.