Aydın HaberleriGündem

Aydın’da silahlı kavga: Yaralılar var

Aydın’da silahlı kavga çıktı. Çay ocağı işleten kişi ile inşaat işçileri arasında henüz bilinmeye bir nedenle kavga çıktı. Çıkan kavgada çay ocağı işleten şahıs, 2 inşaat işçisini silahla vurdu. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Yaralıların birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

SİLAHLA ATEŞ AÇTI

Olay, Söke Çeltikçi Mahallesi Albayrak Caddesi üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, cadde üzerinde çay ocağı işleten D.S. ile çay ocağının yanında bulunan inşaat işçileri arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma silahlı kavgaya döndü. Sinirlerine hakim olamayan D.S. silahla inşaat işçisi İ. K. ve A. K’yı yaraladı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Yaralanan A.K.’nin durumunun iyi olduğu İ.K’nin ise durumunun ağır olduğu ve ADÜ’ye sevk edildiği öğrenildi.

Olayın ardından D.S. isimli şahsın silahı ile birlikte Söke İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek teslim olduğu bilgisine ulaşıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.