Ekonomi

Bayramdan önce İPRAGAZ duyurdu: Mutfak tüpü boşalan vatandaşlar dikkat!

Birçok vatandaş evinde mutfak tüpü kullanıyor. Bayramdan önce İPRAGAZ duyuruda bulundu. Yapılan duyuru mutfak tüpü boşalan vatandaşları yakından ilgilendiriyor. Söz konusu duyuruya göre, 12 kg İpragaz ev tüpünde indirimin bitmesine 1 gün kaldı.

İpragaz bayram öncesi mutfak tüpü indirimini duyurdu. Yapılan duyuruda, 12 kg İpragaz ev tüpünde uygulanacak indirimden Turkcell Bizce uygulaması kullanıcılarının faydalanabileceği bildirildi. Buna göre, kampanya yarın sona erecek.

İpragaz kampanya açıklamasında şöyle dedi:

Turkcell Bizce uygulaması kullanıcıları 19 Nisan 2023 saat 23:59’a kadar 12 kg’lık ev tüplerini 270 TL’ye alıyor. Size en yakın İpragaz bayisine ulaşıp kampanyadan yararlanmak için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

Kampanyadan yararlanmak için, Turkcell Bizce uygulamasında “şifre al” butonunu tıklayarak ya da SMS ile IPRAGAZ yazıp 2263’e göndererek alacağınız şifrenin, sipariş sırasında hat numarası ile birlikte bayiye söylenmesi yeterlidir. Kampanya, 12 kg’lık ev tüplerinde ve kampanyaya katılan bayilerde 19 Nisan 2023 saat 23:59 tarihine kadar geçerlidir. Kampanyadan iş yeri aboneleri yararlanamaz.

Bir hat kampanyadan 45 gün içinde bir kez yararlanabilir. Başka kampanyalarla birleştirilemez. Kampanya aylık 100.000 katılım ile sınırlıdır.

Müşterilerimizin kendi iradeleriyle şirketimize veya bayilerimize sunmuş oldukları bilgiler, müşterilerimize hizmet verebilmek amacıyla Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na uyumlu olarak işlenmektedir. Kişisel Verilerin Korunması ile ilgili bilgilendirme metnine buradan ulaşabilirsiniz.

iPApp kullanıcılarına özel fiyatlar

Öte yandan İpragaz internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamada, iPApp kullanıcılarına 12 kg İpragaz ev tüpünde çok özel indirimler yapıldığını bildirdi.