Gündemİzmir Haberleri

İzmir Bayraklı’da can pazarı: Silahıyla herkesi vurdu!

İzmir’in Bayraklı ilçesinde saat 22.30 sıralarında Gümüşpala Caddesi’nde bulunan bir kıraathanede M.D.Ç., husumetlisi olduğu ileri sürülen 29 yaşındaki Mustafa Er, A.A. (44), İ.Y. (30), M.Y. (21), E.A. (31) ve Y.Y.’ nin (29) kıraathanede olduğunu öğrenmesinin ardından kıraathaneye otomobili ile gelerek husumetlisi olduğu kişileri silahı ile vurmaya başladı.

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ BİRİ AĞIR YARALILAR VAR

Olayda, Mustafa Er ve A.A. göğsünden, İ.Y. sağ bacağından, M.Y. sağ ayağından, E.A. sağ bacağından, Y.Y. ise sağ ayak bileğine isabet eden kurşunlarla yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Saldırıda göğsünden ağır yaralananlardan Mustafa Er kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, yaralılardan A.Y.’ nin hayati tehlikesinin bulunduğu, diğer yaralıların ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 36 suç kaydı olduğu belirtilen Mustafa Er’in cenazesi, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

14 SUÇTAN SABIKASININ OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Öte yandan, olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, 14 suçtan kaydı bulunan ve olay yerinden otomobil ile kaçtığı öğrenilen şüpheli M.D.Ç.’nin yakalanması için polis ekipleri çalışma başlattı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.